Våra tjänster

Kontorsstädning

Vi har över 27 års erfarenhet av kontorsstädning på mindre, medelstora och stora företag. Med våra metoder håller vi ert kontor rent, det finns ingen smuts som vi inte kan få bort! Vi anpassar oss alltid efter kundens behov och ser alltid till att besvara kundens frågor så fort som möjligt.

Butiksstädning

I butiker krävs det oftast specialtekniker och maskiner för att kunna hålla ytorna rena. Därför ser vi hela tiden att hålla oss uppdaterade med vår städleverantör om vad för nya metoder det finns för rengöring. Vilka nya typer av maskiner som har kommit ut för att hålla butiksgolven rena och fina.

Trappstädning

Vi gör inte bara traditionell trappstädning utan vi ser även till att lägga in ett underhåll i de trappor vi städar. Så att trapporna efter en lång vinter med grus och salt får en ordenlig genomgång.

Flyttstädning

Vi utför all typ av flyttstädning,

Hemstädning

Ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till i vardagen. Vi erbjuder hemstädning i Göteborg med omnejd. Vi arbetar efter en abonnemangsform där vi städar från två gånger i månaden eller en gång i veckan.

Golvvård

Vi har 25 års kunskap om olika ytbehandlingar, produkter och material. Hur slitna dina golv än är så kan vi garantera ett gott slutresultat. Vi strävar hela tiden efter att utveckla vårt företag med kunskap inom nya typer av behandlingar och metoder.

Fastighetsservice

Vi gör alla olika typer av fastighetsskötsel, såsom fasadtvätt, ogräsrensning, snöröjning och klippning gräsmattor med vår åkbara gräsklippare.

Fönsterputs

Rena fönster förgyller ett rum med dagsljus och skapar en vacker övergång mellan ute och inne. Och inte nog med det – de får också rummet att upplevas som större, vilket uppskattas på vilken lokal som helst, där det trots allt inte är ovanligt att människor spenderar nästan halva sin vakna tid.